Жена от Русе става два пъти длъжник на Топлофикация“ без да има

...
Жена от Русе става два пъти длъжник на Топлофикация“ без да има
Коментари Харесай

Пълен абсурд! Жена стана два пъти длъжник на Топлофикация София, без да има имот в столицата

 Жена от Русе става два пъти дебитор на " Топлофикация “ без да има парцел в столицата, съобщи пострадалата Цанка Димитрова. Тя показва, че дори съдия реализатор й е запорирал сметките и тя дори не може да тегли от спестяванията си. С този парадокс дамата се бори към този момент шест години. Макар че през 2015 година от " Топлофикация “ признават, че е станала техническа неточност.

През 2015 година Цанка Димитрова за първи път получава правосъдно уведомление, че дължи на " Топлофикация София “ 2 300 лева за неплатени сметки дружно с още трима души за интервала от 2013 до 2014 година. По това време тя дори живее в чужбина. Цанка споделя пред " БНР “:

" Внезапно ми се наложи да се прибера в България и узнавам, че аз съм дебитор на " Топлофикация София “, където аз в никакъв случай не съм живяла, в никакъв случай не съм имала адрес, в никакъв случай не съм имала квартира. Абсолютно в никакъв случай, нищо не съм имала в София като парцел. Извършили са разпити или информации с в действителност живущите на този адрес и с тогавашния юрист на " Топлофикация “. И двете страни споделят, че аз в никакъв случай не съм живяла на този адрес. Но, има едно само че. Живея си умерено и прелестно допреди 2-3 седмици, когато взех решение да си упражня правото на онлайн банкиране. И откривам, че аз съм дебитор. Моите сметки са запорирани от частен правосъден реализатор, отидох по банките и познайте какво – " Топлофикация София “. “

Жената твърди, че сумата, която дължи на сдружението съгласно запорното известие, към този момент е над 9 350 лв.. Тя се свързва с частния правосъден реализатор, че още веднъж е станало комплициране. Той ѝ дава отговор, че не може да се произнесе по отношение на позволена фактическа неточност и тегли пари от сметката ѝ.

От " Топлофикация София “ дадоха отговор, че грешката произлиза от документи в интервал, в който потребителите и притежателите на парцели са били посочени единствено с имена, без други идентификационни данни. Те показват, че след това грешката е мултиплицирана автоматизирано, само че към този момент са били извършени корекции в базата данни на сдружението. Запорът по сметката на Цанка обаче продължава да е реалност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР